جلب مشارکت‌های عمومی با توسعه نمایندگی استانی صندوق احیاء

معاون سرمایه گذاری و طرحهای صندوق احیاء گفت: ما معتقديم كه توسعه نمايندگی های استاني در سرتاسر كشور ما را در نيل به اهداف تعيين شده در راستاي توسعه و استقرار نظام‌هاي نوين مديريتي در سطح كشور و توانمند سازی و حمایت از بخش خصوصی در حفاظت از اماکن تاریخی، شناسایی احیاءگران و سرمایه‌گذاران بناهای تاریخی و جلب مشارکت‌های عمومی کمک خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی، آزاد تصریح کرد: تعیین کاربری صحیح، نظارت بر عملیات دوره‌های تکمیلی مرمت و آماده‌سازی احیاء و بهره‌برداری از سایر مواردی است که تشکیل نمایندگیهای استانی به آن كمك خواهد کرد.

وی یادآور شد: از دیگر وظایف مهم نمایندگان استانی شناسایی، ترغیب و اغناء سرمایه‌گذاران جهت حضور در این بخش است، که این امر نقش موثری در تجمیع سرمایه‌های سرگردان استان جهت احیاء بناهای تاریخی ایفا می‌کند.
آزاد در ادامه افزود : ارائه يك رويكرد استراتژيك نسبت به امر احياء و همچنين شناخت ماموریت صندوق احیاء به عنوان نهاد ملی احیاء و بهره برداری از اماکن تاریخی در تحقق اين امر شايد از الزامي ترين اقدامات مورد نياز واحدهاي استاني باشد.

معاون سرمایه گذاری و طرحهای صندوق احیاء با ابراز اميدواري در این خصوص افزود : صندوق احیاء مصمم است با تدوين استراتژي جلب سرمايه در امر احياء و تدوين سياستهاي جلب مشاركت عمومي، تدوين استراتژي احياء اماكن تاريخي و همچنين تدوين برنامه‌هاي درازمدت، ميان مدت و كوتاه مدت خود خطوط اصلی فعاليت واحدهاي استاني را ترسيم کند.

وی در ادامه یادآور شد: با آموزش، اطلاع رساني و ارائه شرح خدمات منطبق با سياست‌هاي صندوق احیاء، واحدهاي استاني فعال شده و با انتخاب افراد صاحب صلاحیت به همراه آموزشهاي مورد نياز و پيوسته مي‌تواند زمينه ساز حركت‌هاي ارزشمندي در امر احياء و بهره برداري از اماكن تاريخي باشد.

آزاد ادامه داد: ذکر این نکته بسیار ضروری به نظر می‌رسد که این نمایندگی‌ها در جهت ارتقای توانمندی و ظرفیت‌های حوزه‌های تخصصی ادارات کل عمل خواهند کرد نه اینکه به صورت مجزا فعالیت‌های معاونت‌های مختلف اداره کل را انجام دهند و تداخل در وظایف حوزه‌ها ایجاد کنند.

معاون سرمایه گذاری و طرحهای صندوق احیاء با ابراز امیدواری در خصوص ثبات و امنیت اقتصادی، شناسایی و پر کردن خلاء های قانونی مرتبط، هماهنگی و همکاری تنگاتنگ تمامی افراد ذی‌نفع و سازمانهای مربوطه در تشویق به مشارکت بخشهای خصوصی و نهادهای غیر دولتی به عنوان عوامل اصلی موفقیت در این طرحها عنوان کرد و گفت: نیاز است تا این نمایندگان توان همکاری با سازمان‌های مربوطه را دارا بوده و با حضور موثر در کارگروههای استانی نقش تاثیرگذاری در برآورد اهداف تعیین شده صندوق احیاء در حفاظت و بهره‌برداری پایدار از بناهای تاریخی ایفا کنند.

\n

انتهای پیام/

کد خبر 139306019